Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşırı kar görmek

Rüyada aşırı kar görmek

Rüyada aşırı kar görmek kişinin her türlü zenginliğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada aşırı kar gördüyseniz:

  • Duygularınız doğru yönde ilerlemenize engel olabilir, buna izin vermeyin.

Rüyada aşırı kar görmek büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada aşırı kilo almak parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada aşırı derecede ağlamak büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aşırı kıllandığını görmek rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada aşırı yemek yemek işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok aşırı ağlamak sıkıntılarından arınacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine delalet eder.

Rüyada aşırı makyaj yapmak içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, gönül yaralarının iyileşeceği, doğru adımlar atacağına inanılır.

Rüyada aşırı kan görmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments