Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşırı su içmek

Rüyada aşırı su içmek

Rüyada aşırı su içmek amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, üzüntülerin biteceğine, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine inanılır.

Rüyada aşırı su içmek gördüyseniz:

  • Aşırı veya sizi kötü etkileyen kişilerden uzak durun.

Rüyada aşırı su içmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada aşırı derecede su içmek sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada aşırı yağmur görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine yorulur.

Rüyada aşırı sinirlenmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada aşırı kilo aldığını görmek büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine tabir olunur.

Rüyada aşırı terlemek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada aşırı kıllandığını görmek sevilen bir eşyanın çalınacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına tabir olunur.

Rüyada aşırı hız yapmak sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments