Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşırı korkmak

Rüyada aşırı korkmak

Rüyada aşırı korkmak ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, geçim derdine gireceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, malın ve paranın da arttıkça artacağına, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına alamet etmektedir.

Rüyada aşırı korkmak gördüyseniz:

  • Açık açık dile getirilen cümleler veya olaylara net yaklaşım göstermesini beklediğiniz kişilerden beklentileriniz istediğiniz sonucu vermeyebilir.

Rüyada aşırı korkmak sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, atılım yapacağına alamet eder.

Rüyada aşırı kar görmek maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına inanılır.

Rüyada aşırı adet olmak yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, kırılan umutların tekrar filizleneceğine delalettir.

Rüyada aşırı sinirlenmek sorunların sürekli artacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada aşırı kilo aldığını görmek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, ister istemez çok üzüleceğine, yakın zaman içinde kazancının artacağına yorulur.

Rüyada aşırı kilolu görmek darlığa düşmeyeceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, işlerinin duracağına alamet etmektedir.

Rüyada aşırı derecede kusmak akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına yorulur.

Rüyada çok aşırı ağlamak hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments