Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük bir çocuğu kurtarmak

Rüyada küçük bir çocuğu kurtarmak

Rüyada küçük bir çocuğu kurtarmak maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, büyük bir adım atılacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına işarettir.

Rüyada küçük bir çocuğu kurtarmak gördüyseniz:

  • İşinizi arka planda bırakıp, arkadaşlarınıza, ailenize veya hoşlandığınız şeylere odaklanmanızda fayda var.

Rüyada küçük bir çocuğu kurtarmak huzurunun da yerine geleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Rüyada küçük çocuğu kurtarmak aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına delalettir.

Rüyada küçük kızı kurtarmak para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, her zaman şükür içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu boğulmaktan kurtarmak sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına işaret eder.

Rüyada kendi çocuğunu boğulmaktan kurtarmak hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine alamet eder.

Rüyada erkek çocuğunu boğulmaktan kurtarmak sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, sorunlarını çözeceğine, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada dereye düşen çocuğu kurtarmak isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, rızkının kesileceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunu ölümden kurtarmak fırsatların elden kaçırılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments