Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük kızı kurtarmak

Rüyada küçük kızı kurtarmak

Rüyada küçük kızı kurtarmak yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada küçük kızı kurtarmak gördüyseniz:

  • Sınırlarınızı genişletmeniz gerekiyor.

Rüyada küçük kızı kurtarmak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, her istediğini elde edeceğine, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük bir çocuğu kurtarmak eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, kazancın daha da arttırılacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada küçük çocuğu kurtarmak iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, işlerinin daha da iyi olacağına alamet eder.

Rüyada bir kızı kurtarmak keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kızını kurtarmak sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine işarettir.

Rüyada kızını boğulmaktan kurtarmak kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada kızı kurtarmak büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızını düşmekten kurtarmak ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments