Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük çocuğu kurtarmak

Rüyada küçük çocuğu kurtarmak

Rüyada küçük çocuğu kurtarmak ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, işe gösterilen ilginin artacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine işarettir.

Rüyada küçük çocuğu kurtarmak gördüyseniz:

  • Ek gelirler söz konusu olabilir.

Rüyada küçük bir çocuğu kurtarmak kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük çocuğu kurtarmak çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, muradının gerçekleşeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük kızı kurtarmak amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine yorulur.

Rüyada erkek çocuğu ölümden kurtarmak sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaçırılan çocuğu kurtarmak rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, geleceğine bakacağına yorulur.

Rüyada balkondan düşen çocuğu kurtarmak başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine delalet eder.

Rüyada havuza düşen çocuğu kurtarmak karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğu ölümden kurtarmak elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments