Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu ölümden kurtarmak

Rüyada çocuğunu ölümden kurtarmak

Rüyada çocuğunu ölümden kurtarmak rahat bir nefes alınacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunu ölümden kurtarmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol altında tutmanız gerekiyor.

Rüyada bir çocuğu ölümden kurtarmak esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, hem ün sahibi olacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunu ölümden kurtarmak gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, işsiz ise işe gireceğine inanılır.

Rüyada erkek çocuğu ölümden kurtarmak sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğu ölümden kurtarmak insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına rivayet eder.

Rüyada oğlunu ölümden kurtarmak muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, sorunların ardı ardına geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasını ölümden kurtarmak rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ilerleyemeyeceğine delalet eder.

Rüyada bir kişiyi ölümden kurtarmak fırsatların elden kaçacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine işarettir.

Rüyada anneyi ölümden kurtarmak malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, dişe diş savaşacağına, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments