Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir çocuğu dövmek

Rüyada bir çocuğu dövmek

Rüyada bir çocuğu dövmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, itibarını geri kazanacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir çocuğu dövmek gördüyseniz:

  • Çok eski bir dosttan sevindirici bir haber alacaksınız.

Rüyada başkasının çocuğunu dövmek eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, maddi güç sahibi olacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunu dövmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada çocuğunu sopayla dövmek itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine tabir olunur.

Rüyada küçük çocuğu dövmek kısa bir kırgınlık yaşanacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, onlara galip geleceğine rivayet eder.

Rüyada kendi çocuğunu dövdüğünü görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına işaret eder.

Rüyada bir çocuğu dövdüğünü görmek bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına alamet eder.

Rüyada annenin çocuğunu dövdüğünü görmek zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunu dövmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments