Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir çocuğu dövdüğünü görmek

Rüyada bir çocuğu dövdüğünü görmek

Rüyada bir çocuğu dövdüğünü görmek malının üstüne mal ekleyeceğine, kazancının günden güne arttıracağına, her türlü başarıyı elde edeceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir çocuğu dövdüğünü gördüyseniz:

  • Her şeye rağmen sizin, rekabet etmekte ısrarcı olmamanızda fayda var.

Rüyada küçük çocuğu dövmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunu sopayla dövmek yaptığı hataları düzelteceğine, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, büyük adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada kendi çocuğunu dövdüğünü görmek yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine delalet eder.

Rüyada çocuğu dövdüğünü görmek mutluluğun ve kazancın azalacağına, yaptıklarıyla sorgulanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine yorulur.

Rüyada bir çocuğu dövmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, makamının tehlikeye gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada komşunun çocuğunu dövmek deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine yorulur.

Rüyada çocuğu dövmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, sevinçli ve güzel haberler alacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada erkek çocuğunu dövmek sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments