Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek çocuğu dövmek

Rüyada erkek çocuğu dövmek

Rüyada erkek çocuğu dövmek daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, çok büyük destek vereceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, zarara gireceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğu dövmek gördüyseniz:

  • Mesela işvereniniz, yöneticiniz, babanız ya da kadınsanız eşini, öğrenciyseniz öğretmeninizle tartışabilirsiniz.

Rüyada erkek çocuğu dövmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine rivayet eder.

Rüyada erkek çocuğunu dövmek dini bütün bir eşe sahip olacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi çocuğunu dövdüğünü görmek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annenin çocuğunu dövdüğünü görmek özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, de zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir çocuğu dövdüğünü görmek rahatın ve konforun geleceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına tabir olunur.

Rüyada komşunun çocuğunu dövmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada küçük çocuğu dövmek zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğu dövmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments