Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kristal kadeh görmek

Rüyada kristal kadeh görmek

Rüyada kristal kadeh görmek hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, düşmanlarının güçleneceğine, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kristal kadeh gördüyseniz:

  • Evinize veya sevdiğiz kişilerle ilişkilerinizle ilgili geliştirici aktivitelere odaklanmanızda fayda var.

Rüyada kristal kadeh görmek ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada kristal tabak görmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, verilen emeklerin heba olacağına yorulur.

Rüyada parlak kristal görmek sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kristal tuz görmek hedeflediği kazancı elde edeceğine, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine delalettir.

Rüyada kırık kristal görmek eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına inanılır.

Rüyada kristal taş görmek mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine tabir olunur.

Rüyada kristal sürahi görmek huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, psikolojik sorunların geride kalacağına, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kristal yüzük görmek varlıklı kimse olacağına, parasal sıkıntılarının sona ereceğine, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments