Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kristal avize görmek

Rüyada kristal avize görmek

Rüyada kristal avize görmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, kıtlığın meydana geleceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kristal avize gördüyseniz:

  • Merakınızı gidermenin bir yolunu bulacaksınız.

Rüyada kristal avize görmek bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kristal eşya görmek çok kötü sonuçlar doğuracağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, dertlerin aşılacağına delalet eder.

Rüyada kristal boncuk görmek eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi kristal görmek kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kristal kadeh görmek borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına tabir olunur.

Rüyada kristal tabak görmek çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine alamet eder.

Rüyada parlak kristal görmek duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil kristal görmek giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments