Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kristal tabak görmek

Rüyada kristal tabak görmek

Rüyada kristal tabak görmek hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kristal tabak gördüyseniz:

  • Eviniz, ilişkiniz veya ailenizle ilgili kararlarınızı hızla almanızda fayda var.

Rüyada kristal tabak görmek borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, kar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kristal boncuk görmek hayatından razı geleceğine, edilen duaların tutacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine inanılır.

Rüyada kristal kadeh görmek yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, içinin ve kafasının da rahat edeceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada kar kristali görmek önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına rivayet eder.

Rüyada kristal eşya görmek hayatın mutluluk içinde geçeceğine, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kristal tuz görmek eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına inanılır.

Rüyada kristal taş görmek kazancın her geçen gün daha da artacağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına rivayet eder.

Rüyada parlak kristal görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, sıkıntı yaşanacağına, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments