Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyunlara yem vermek

Rüyada koyunlara yem vermek

Rüyada koyunlara yem vermek hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hedeflerini tutturamayacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koyunlara yem vermek gördüyseniz:

  • Ani harcamalardan uzak durun.

Rüyada koyuna yem vermek elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada koyunlara yem vermek hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine işaret eder.

Rüyada tavuk yemi görmek hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada timsaha yem olmak sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada haram yememek yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada oltaya yem takmak kendini çok iyi hissedeceğine, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada keçiye yem vermek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına delalettir.

Rüyada ölünün yemek yemesini görmek kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, zenginlik sahibi olunacağına, sakin giden yaşamının sarsılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments