Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyuna yem vermek

Rüyada koyuna yem vermek

Rüyada koyuna yem vermek işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Rüyada koyuna yem vermek gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten, aniden harekete geçmekten veya ani kararlardan kaçınmalısınız.

Rüyada koyunlara yem vermek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, keyiflerinin yerinde olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına delalet eder.

Rüyada koyuna yem vermek ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada serçelere yem vermek hasta ve zor geçireceğine, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada akvaryum balıklarına yem vermek karanlık geçen günlere güneş doğacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına delalet eder.

Rüyada deveye yem vermek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuşlara yem atmak tartışmalı bir işe girileceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, üzüntülerinin son bulacağına alamet eder.

Rüyada hurma yemeyi görmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada balık yemeye gitmek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, her zaman iyilikleriyle anılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments