Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada haram yememek

Rüyada haram yememek

Rüyada haram yememek aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, büyük ve güzel işler yapacağına, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına tabir olunur.

Rüyada haram yememek gördüyseniz:

  • Çok fazla eleştirmeniz veya şikayette bulunmanız aşırı gergin ortamlara neden olabilir.

Rüyada haram yememek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada mescidi haramda namaz kılmak güzel ve mutlu günler görüleceğine, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada haram bir iş yapmak çekilen hasretin biteceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına alamet eder.

Rüyada mescidi haram görmek el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına delalettir.

Rüyada haram meyve yemek yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine delalettir.

Rüyada birine hakkını haram etmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına inanılır.

Rüyada haram bir şey yemek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına tabir olunur.

Rüyada harama bakmak herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments