Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oltaya yem takmak

Rüyada oltaya yem takmak

Rüyada oltaya yem takmak uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, üzüntülerin sevince döneceğine delalettir.

Rüyada oltaya yem takmak gördüyseniz:

  • Yardım etmenizin bağış yapmaktan daha olumlu geri dönüşleri olabilir.

Rüyada oltaya yem takmak eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada olta iğnesi görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, mutlu bir evliliğe, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına delalettir.

Rüyada oltayla büyük balık yakalamak büyük bir gelir toplayacağına, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine delalet etmektedir.

Rüyada olta atmak geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada olta balık tutmak aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada oltayla balık yakalamak sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oltada balık görmek maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada oltaya yakalanmak ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments