Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada timsaha yem olmak

Rüyada timsaha yem olmak

Rüyada timsaha yem olmak daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada timsaha yem olmak gördüyseniz:

  • Tuhaf bir durumda kalabilirsiniz.

Rüyada timsaha yem olmak dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada timsaha yem vermek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, işlerin kapanacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına işaret eder.

Rüyada yemlik toplamak kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, insanlardan takdir toplayacağına yorulur.

Rüyada güvercine yem vermek maddi yükümlülüklerinin artacağına, mutsuz ve üzgün olacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yemeği yememek kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, evlerine dünürcü geleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kediye yem vermek zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpeğe yem vermek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine inanılır.

Rüyada kumruya yem vermek başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments