Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçiye yem vermek

Rüyada keçiye yem vermek

Rüyada keçiye yem vermek temiz ve yeni bir sayfa açacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada keçiye yem vermek gördüyseniz:

  • Teyakkuzda olmanızda fayda var.

Rüyada keçiye yem vermek konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün yemek yemesini görmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına tabir olunur.

Rüyada yem yiyen kuşlar görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine tabir olunur.

Rüyada deveye yem vermek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına yorulur.

Rüyada pasta görüp yememek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada yemlik toplamak sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine işarettir.

Rüyada tavuk yem vermek kazancının da azalacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada hayvan yemi görmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments