Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hurma yemeyi görmek

Rüyada hurma yemeyi görmek

Rüyada hurma yemeyi görmek durumunun git gide kötüleşeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına yorulur.

Rüyada hurma yemeyi gördüyseniz:

  • Kafanızı sorunlardan uzaklaştırmanıza yardımı olabilecek yerlere ziyaretler gerçekleştirebilirsiniz.

Rüyada hurma yemeyi görmek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada akvaryum balıklarına yem vermek hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada haram yememek zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına rivayet eder.

Rüyada tavuk yemi görmek o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine yorulur.

Rüyada tatlı yemeye gitmek ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavuklara yem vermek ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, yolunda gideceğine yorulur.

Rüyada serçeye yem vermek çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, sayılacağına ve sevileceğine alamet eder.

Rüyada tarlada yemlik toplamak kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments