Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada serçelere yem vermek

Rüyada serçelere yem vermek

Rüyada serçelere yem vermek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, ilim irfan sahibi olacağına, yeni bir ilişki yaşanacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada serçelere yem vermek gördüyseniz:

  • Eğlenceli aktivitelere katılmanız geleceğinizi olumlu etkileyebilecek kişilerle bir araya gelmenizi sağlayabilir.

Rüyada serçeye yem vermek onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına yorulur.

Rüyada serçelere yem vermek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada serçe doğurmak ödemelerini yapamaz hale geleceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına yorulur.

Rüyada serçeye ekmek vermek yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada serçe uçurmak ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, hayatındaki fırtınaların durulacağına alamet etmektedir.

Rüyada serçenin konuştuğunu görmek çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına yorulur.

Rüyada serçe ve güvercin görmek yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, tamamlanmadan kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada serçe kuşu beslemek kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments