Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyun ve keçi sürüsü görmek

Rüyada koyun ve keçi sürüsü görmek

Rüyada koyun ve keçi sürüsü görmek kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada koyun ve keçi sürüsü gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizin iyi gitmesi moral takviyeniz olacak.

Rüyada koyun keçi sürüsü görmek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına işarettir.

Rüyada koyun ve keçi sürüsü görmek sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada keçi koyun sürüsü görmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına işaret etmektedir.

Rüyada keçi ve koyun sürüsü görmek yardıma ihtiyaç duyacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah keçi sürüsü görmek işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada keçi sürüsü almak içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine işaret eder.

Rüyada keçi sürüsü görmek vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada bir sürü keçi görmek üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments