Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi koyun sürüsü görmek

Rüyada keçi koyun sürüsü görmek

Rüyada keçi koyun sürüsü görmek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine inanılır.

Rüyada keçi koyun sürüsü gördüyseniz:

  • Zıt fikirli kişilerden uzak durun.

Rüyada keçi ve koyun sürüsü görmek darlık içine düşeceğine, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada koyun ve keçi sürüsü görmek keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına delalettir.

Rüyada keçi koyun sürüsü görmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, bir sebeple başka yollar aranacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada koyun keçi sürüsü görmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir sürü keçi görmek maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, zorlukların ve sorunların aşılacağına işarettir.

Rüyada kara keçi sürüsü görmek kısmetlerinin kapanacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına delalettir.

Rüyada siyah keçi sürüsü görmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına alamet eder.

Rüyada sürüyle keçi görmek insanların hayır dualarını alacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments