Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi sürüsü almak

Rüyada keçi sürüsü almak

Rüyada keçi sürüsü almak çok başarılı işlere adım atacağına, psikolojik olarak toparlanacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına tabir olunur.

Rüyada keçi sürüsü almak gördüyseniz:

  • Belli plan veya düzenlemelerin içine sıkışıp kalmış hissedebilirsiniz.

Rüyada koyun ve keçi sürüsü görmek dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına delalet eder.

Rüyada keçi sürüsü almak kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada koyun keçi sürüsü görmek kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada keçi sürüsü görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sürü keçi görmek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine delalet eder.

Rüyada sürüyle keçi görmek kişinin keyfinin yerine geleceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, çok başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada bir sürü keçi görmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, stres içinde günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah keçi sürüsü görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, parasının her geçen gün artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments