Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü keçi görmek

Rüyada bir sürü keçi görmek

Rüyada bir sürü keçi görmek sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine delalettir.

Rüyada bir sürü keçi gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozabilecek veya yapmak istediklerinizi yapmanızı engelleyecek kişilere karşı tedbir almanızda fayda var.

Rüyada boynuzlu keçi sürüsü görmek kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, problemlere çözüm bulunacağına, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına rivayet eder.

Rüyada keçi ve koyun sürüsü görmek alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sürüyle keçi görmek işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, yüzlerin asılacağına, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada keçi koyun sürüsü görmek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada beyaz keçi sürüsü görmek rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına yorulur.

Rüyada keçi sürüsü otlatmak işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, insanlarla bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada koyun ve keçi sürüsü görmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, işinden ve parasından olacağına işaret eder.

Rüyada kara keçi sürüsü görmek evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments