Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyun keçi sürüsü görmek

Rüyada koyun keçi sürüsü görmek

Rüyada koyun keçi sürüsü görmek daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına, ettiği bütün duaların kabul olacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada koyun keçi sürüsü gördüyseniz:

  • Çok iddialısınız.

Rüyada keçi ve koyun sürüsü görmek gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, çok kötü günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada keçi koyun sürüsü görmek dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine delalet eder.

Rüyada koyun ve keçi sürüsü görmek evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, önüne çıkan engellerden yılmayacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada koyun keçi sürüsü görmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sürüyle keçi görmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, içinin huzurla dolacağına, herkesin takdirinin toplanacağına inanılır.

Rüyada keçi sürüsü almak çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, yaşama isteğinin artacağına rivayet eder.

Rüyada boynuzlu keçi sürüsü görmek kısmetlerinin artacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada beyaz keçi sürüsü görmek korkularından, kötü duygularından arınacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments