Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi sürüsü görmek

Rüyada keçi sürüsü görmek

Rüyada keçi sürüsü görmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, her zaman sevgi göreceğine, kem gözlere gelineceğine, kazancı arttıracağına tabir olunur.

Rüyada keçi sürüsü gördüyseniz:

  • Gelir kaynaklarınızda tıkanıklıklar olabilir.

Rüyada keçi ve koyun sürüsü görmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına işaret eder.

Rüyada keçi sürüsü almak sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine işarettir.

Rüyada bir sürü keçi görmek rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada keçi koyun sürüsü görmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kara keçi sürüsü görmek harama göz dikmeyeceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına inanılır.

Rüyada sürüyle keçi görmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına inanılır.

Rüyada koyun keçi sürüsü görmek pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına işarettir.

Rüyada keçi sürüsü otlatmak hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı adımlar atacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments