Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi ve koyun sürüsü görmek

Rüyada keçi ve koyun sürüsü görmek

Rüyada keçi ve koyun sürüsü görmek canının ve malının garantide olacağına, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, nimetin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada keçi ve koyun sürüsü gördüyseniz:

  • Bazı kişiler başarısızlıklarını size yüklemeye çalışıyor olabilir.

Rüyada keçi koyun sürüsü görmek kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına delalettir.

Rüyada koyun keçi sürüsü görmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine, bazı operasyonlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada koyun ve keçi sürüsü görmek çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada keçi ve koyun sürüsü görmek fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sürüyle keçi görmek zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, görmediği yerlere gideceğine delalet eder.

Rüyada boynuzlu keçi sürüsü görmek keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına işarettir.

Rüyada keçi sürüsü otlatmak üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine inanılır.

Rüyada bir sürü keçi görmek uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments