Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz keçi sürüsü görmek

Rüyada beyaz keçi sürüsü görmek

Rüyada beyaz keçi sürüsü görmek ekmeğinin ve kazancının artacağına, geçici olarak rahatsızlanacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz keçi sürüsü gördüyseniz:

  • Aralarından bazıları bir süredir sıkıntı yaratan veya bıktırıcı olmaya başlamış problemlerin çözümünü sağlayabilir.

Rüyada beyaz keçi sürüsü görmek sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada keçi sürüsü almak tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına işaret eder.

Rüyada keçi sürüsü görmek sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, edilen duaların tutacağına delalettir.

Rüyada kara keçi sürüsü görmek kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, hastalıkların iyileşeceğine yorulur.

Rüyada keçi sürüsü otlatmak büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine işarettir.

Rüyada siyah keçi sürüsü görmek iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada keçi ve koyun sürüsü görmek hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, kızı olanların da gelin edeceğine, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada keçi koyun sürüsü görmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments