Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürüyle keçi görmek

Rüyada sürüyle keçi görmek

Rüyada sürüyle keçi görmek zor bir işe girileceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, ağız tadının kaçacağına, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına delalettir.

Rüyada sürüyle keçi gördüyseniz:

  • Problem yaşayan akraba veya arkadaşlarınıza yardım ederek imajınızı güçlendirebilirsiniz.

Rüyada boynuzlu keçi sürüsü görmek sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, borçlarının kalmayacağına, işlerinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada bir sürü keçi görmek adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine işarettir.

Rüyada koyun ve keçi sürüsü görmek neşeyi ve sağlığı bulacağına, rızkın da ömür boyu süreceğine, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah keçi sürüsü görmek aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, büyük adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sürüyle keçi görmek amaçlarının da gerçekleşeceğine, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz keçi sürüsü görmek kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada keçi sürüsü otlatmak kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına inanılır.

Rüyada keçi sürüsü görmek kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments