Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyun boğmak

Rüyada koyun boğmak

Rüyada koyun boğmak gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada koyun boğmak gördüyseniz:

  • Sizi kontrol altına almaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada koyun boğmak maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına inanılır.

Rüyada kurt boğmak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, gücünün, kudretinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada tavşan boğmak eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının seni boğduğunu görmek zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, hanesine güneş doğacağına delalettir.

Rüyada birinin beni boğduğunu görmek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada kara kedi boğmak büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada köpek boğduğunu görmek kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine tabir olunur.

Rüyada bir erkeği boğmak karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments