Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının seni boğduğunu görmek

Rüyada arkadaşının seni boğduğunu görmek

Rüyada arkadaşının seni boğduğunu görmek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, dönülmez yollara gireceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşının seni boğduğunu gördüyseniz:

  • Kendinize daha çok vakit ayırmayı denemelisiniz.

Rüyada arkadaşının seni boğduğunu görmek geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin seni boğduğunu görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını boğmak çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının seni öptüğünü görmek kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının seni bıçakladığını görmek insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, kötü günlerinin biteceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının seni sevdiğini görmek kafasını toparlayamayacağına, yalnız kalmak isteyeceğine, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının seni kurtardığını görmek kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşının seni öptüğünü görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments