Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin beni boğduğunu görmek

Rüyada birinin beni boğduğunu görmek

Rüyada birinin beni boğduğunu görmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada birinin beni boğduğunu gördüyseniz:

  • Olayların üzerinde çok fazla durmayıp aşırı titiz davranmayın.

Rüyada birinin beni boğduğunu görmek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kardeşini boğmak çok iyi giden işlerin duracağına, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada annemi boğmak hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine işaret eder.

Rüyada birinin sizi boğduğunu görmek eline büyük paralar geçeceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine yorulur.

Rüyada bebeğini boğmak çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, kinin ve nefretin son bulacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada bir kişiyi boğmak sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılan boğduğunu görmek adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, makam ve söz sahibi olacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada eşini boğduğunu görmek evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments