Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara kedi boğmak

Rüyada kara kedi boğmak

Rüyada kara kedi boğmak içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına inanılır.

Rüyada kara kedi boğmak gördüyseniz:

  • Daha ilginç kişiler veya diğer fırsatlar sizi bekliyor.

Rüyada kara kedi boğmak herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi boğmak zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına rivayet eder.

Rüyada kediyi boğmak rahat edeceği bir döneme gireceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedi boğduğunu görmek kişinin isteklerine nail olacağına, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, düşmanlarla beraber oturmaya işaret eder.

Rüyada kediyi suda boğmak huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara kedi tarafından kovalanmak büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada kara kedi öldürmek cebine giren paranın gittikçe azalacağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, derin bir nefes alacağına yorulur.

Rüyada hamile kara kedi görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments