Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeşmede su içmek

Rüyada çeşmede su içmek

Rüyada çeşmede su içmek keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına alamet eder.

Rüyada çeşmede su içmek gördüyseniz:

  • Sana yardım etmek isteyen dostların uzaklaşma eğiliminde olabilirler.

Rüyada çeşmeden bulanık su içmek üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada çeşmeden soğuk su içmek çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada çeşmeden bardakla su içmek yapılan işlerin fazla kar getireceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada çeşmeden su içmek ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çeşmeden tatlı su içmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada çeşmeden tuzlu su içmek kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada cami çeşmesinden su içmek çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine rivayet eder.

Rüyada çeşmede su içmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments