Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada caminin çeşmesinden su içmek

Rüyada caminin çeşmesinden su içmek

Rüyada caminin çeşmesinden su içmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, bazen umutlarını yitireceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada caminin çeşmesinden su içmek gördüyseniz:

  • Sabah saatlerindeyse sizi herhangi bir taahüt altına sokabilecek şeyleri imzalamaktan kaçınmalısınız.

Rüyada caminin çeşmesinden su içmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına delalettir.

Rüyada cami çeşmesinden su içmek işlerin yolunda gideceğine, onlara sanat öğreteceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına inanılır.

Rüyada çeşmeden avuçla su içmek uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, mutlu bir beraberlik yaşayacağına, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çeşmeden tuzlu su içmek ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına delalet eder.

Rüyada çeşmeden su içmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çeşmede su içmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, şansını kendi eliyle engelleyeceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına alamet etmektedir.

Rüyada akar çeşmeden su içmek uzun uzun dalıp gideceğine, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Rüyada çeşmeden şifalı su içmek bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, prestij kazanılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments