Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kovayla su taşımak

Rüyada kovayla su taşımak

Rüyada kovayla su taşımak daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, sevinç ve sürura, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, her şeyin gönlünce olacağına delalettir.

Rüyada kovayla su taşımak gördüyseniz:

  • Sosyal açıdan güzel planlar yapılabilir.

Rüyada kovayla su taşımak variyetinin her geçen gün artacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kovalarla su taşımak kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, kötülüklerden uzak olacağına işaret eder.

Rüyada su dolu kova taşımak çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada çeşmeden kovayla su taşımak çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına delalet eder.

Rüyada bir kova su taşımak iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kovayla süt taşımak rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Rüyada kova taşımak içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, huzurun kaçacağına işarettir.

Rüyada bir kova su görmek bilincin artacağına, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments