Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kovayla süt taşımak

Rüyada kovayla süt taşımak

Rüyada kovayla süt taşımak kurtuluş yollarına ulaşacağına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kovayla süt taşımak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler neler elde ettiğinizin veya neler başardığınızın farkında olmasalar da, aslında çok fazla şey elde ettiniz.

Rüyada kovayla süt taşımak elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine delalet eder.

Rüyada kovalarla su taşımak kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına işarettir.

Rüyada su dolu kova taşımak çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, keyfinin olmayacağına işaret eder.

Rüyada kovayla su taşımak sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada çeşmeden kovayla su taşımak el attığı birçok işte zarar edeceğine, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına işaret etmektedir.

Rüyada kova taşımak iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, maddi sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine rivayet eder.

Rüyada bir kova su taşımak manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına işarettir.

Rüyada süt dolu kova görmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, başına uğursuzluklar geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments