Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kova taşımak

Rüyada kova taşımak

Rüyada kova taşımak insanlığıyla herkese örnek olacağına, neşenin yerine geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, iflasın eşiğine geleceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına delalettir.

Rüyada kova taşımak gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizde veya girişimlerinizde önemli virajlar alabilir veya içsel bulgulara ulaşabilirsiniz.

Rüyada su dolu kova taşımak gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına delalettir.

Rüyada kovalarla su taşımak hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, elde edilecek menfaatlere, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine işarettir.

Rüyada kovayla su taşımak ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kovayla süt taşımak gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına tabir olunur.

Rüyada bir kova su taşımak borçlarının da kapanacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çeşmeden kovayla su taşımak güzel bir hayata sahip olunacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına rivayet eder.

Rüyada kova taşımak işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına işaret eder.

Rüyada kovaya sıçmak kişinin can derdine düşeceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments