Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kova su görmek

Rüyada bir kova su görmek

Rüyada bir kova su görmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, kalbini tekrar hayata açacağına delalettir.

Rüyada bir kova su gördüyseniz:

  • Parasal konulara ait beklentileriniz bir süre daha gecikebilir.

Rüyada çeşmeden kovayla su taşımak başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, gerginliğin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuyudan kovayla su çekmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada su kova görmek yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, sevdiği birine hediye alacağına yorulur.

Rüyada kovaya su doldurmak yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kovayla su çekmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, kazancın her geçen gün daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kovayla su taşımak iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına işarettir.

Rüyada su dolu kovalar görmek böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çeşmeden kovaya su doldurmak sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments