Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su dolu kova taşımak

Rüyada su dolu kova taşımak

Rüyada su dolu kova taşımak hedeflerini tutturmayı başaracağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, insanların hayır dualarını alacağına işaret etmektedir.

Rüyada su dolu kova taşımak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda aslında neler olup bittiğini anlamanız zor olabilir.

Rüyada su dolu kova taşımak işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada su dolu kova görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine rivayet eder.

Rüyada su dolu kovalar görmek ilerleyeceğine, kalkınacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine yorulur.

Rüyada içi su dolu kova görmek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, düzenin bozulacağına işarettir.

Rüyada çeşmeden kovayla su taşımak sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada bir kova su taşımak atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, yaşamına bakacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada kovalarla su taşımak varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kovayla su taşımak ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments