Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeşmeden kovayla su taşımak

Rüyada çeşmeden kovayla su taşımak

Rüyada çeşmeden kovayla su taşımak fakirlerin güleceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına işarettir.

Rüyada çeşmeden kovayla su taşımak gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınız veya meslektaşlarınız size yardım edebilirler.

Rüyada çeşmeden kovayla su taşımak çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada çeşmeden kovaya su doldurmak düzenli bir işe kavuşulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine inanılır.

Rüyada çeşmeden su taşımak sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kova su taşımak duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, rakiplerini mağlup edeceğine tabir olunur.

Rüyada su dolu kova taşımak gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, çok iyi bir duruma geleceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kovayla su taşımak dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada kovalarla su taşımak ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada akan çeşmeden su doldurmak büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, çok sağlıklı olunacağına, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments