Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kovada berrak su görmek

Rüyada kovada berrak su görmek

Rüyada kovada berrak su görmek büyük bir boşluğa düşeceğine, hakkını alacağına, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kovada berrak su gördüyseniz:

  • Sevginizi göstermeli veya pratik olmaya gayret etmelisiniz.

Rüyada kovada berrak su görmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına alamet eder.

Rüyada berrak sular görmek ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bol ve berrak su görmek başarılarının takdir edileceğine, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine alamet eder.

Rüyada berrak suyun içinde yüzmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, kolaylık elde edeceğine, güzel günler için çalışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada berrak bir suya girmek onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına işaret eder.

Rüyada berrak su içmek ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına rivayet eder.

Rüyada derede berrak su görmek çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada mavi berrak su görmek aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments