Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kot pantolon giydiğini görmek

Rüyada kot pantolon giydiğini görmek

Rüyada kot pantolon giydiğini görmek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına delalettir.

Rüyada kot pantolon giydiğini gördüyseniz:

  • Fırsatlara dikkat edin.

Rüyada başkasının kot pantolonunu giymek onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına delalettir.

Rüyada kot pantolonu ters giymek esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada dar kot pantolon giymek geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine işaret eder.

Rüyada kot pantolon giydiğini görmek hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kot pantolon yıkamak en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına inanılır.

Rüyada yeni kot pantolon almak imkânsızı başaracağına, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada bol kot pantolon görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına inanılır.

Rüyada beyaz kot pantolon görmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments