Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kot pantolonu ters giymek

Rüyada kot pantolonu ters giymek

Rüyada kot pantolonu ters giymek rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, makam sahibi olacağına, sözünde duracağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kot pantolonu ters giymek gördüyseniz:

  • Duygularınızı anlamakta zorlanmayacaksınız.

Rüyada kot pantolonu ters giymek mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada başkasının kot pantolonunu giymek rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine inanılır.

Rüyada dar kot pantolon giymek çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kot pantolon giydiğini görmek yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına alamet eder.

Rüyada kot pantolon görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine delalettir.

Rüyada yırtık kot pantolon görmek işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine yorulur.

Rüyada kot pantolon kaybetmek yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, haklılığının anlaşılacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada beyaz kot pantolon görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments