Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni kot pantolon almak

Rüyada yeni kot pantolon almak

Rüyada yeni kot pantolon almak moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, belalı insanlara denk geleceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada yeni kot pantolon almak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda gerginlik yaşanacak.

Rüyada yeni kot pantolon almak hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, anne babanın birbirine düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni kot pantolon görmek kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, bazı konularda önayak olunacağına, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kot pantolonun yırtıldığını görmek güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına delalet eder.

Rüyada başkasının kot pantolonunu giymek nefsini terbiye etmeyi başaracağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kot pantolon yıkamak özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, huzurunun yerine geleceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kot pantolon görmek bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah kot pantolon görmek rahat bir hayata sahip olmaya, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi kot pantolon görmek bazı sorunlar ile karşılaşacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments