Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kot pantolon görmek

Rüyada beyaz kot pantolon görmek

Rüyada beyaz kot pantolon görmek çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, çabalarının boşa çıkacağına, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına işaret eder.

Rüyada beyaz kot pantolon gördüyseniz:

  • Aklınıza gelen işleri yapmakta gecikmemelisiniz yoksa fırsatları kaçırabilirsiniz.

Rüyada beyaz kot pantolon görmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine inanılır.

Rüyada kirli kot pantolon görmek yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kot pantolon yıkamak bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, ruhunun da şifaya kavuşacağına, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine delalettir.

Rüyada kot pantolon hediye almak bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada yeni kot pantolon görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına işarettir.

Rüyada kot pantolon aldığını görmek zenginlik sahibi olunacağına, maddi güç elde edeceğine, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine delalet eder.

Rüyada kot pantolon kesmek maddi yükünün artacağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına, neşeyi ve sağlığı bulacağına yorulur.

Rüyada siyah kot pantolon görmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments