Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının kot pantolonunu giymek

Rüyada başkasının kot pantolonunu giymek

Rüyada başkasının kot pantolonunu giymek çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, yeni insanlarla tanışacağına, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada başkasının kot pantolonunu giymek gördüyseniz:

  • Aşırı iyimser olmayın, israftan kaçının, kurnazlıktan kaçının, kendinizi gerektiğinde yeterince eleştirin.

Rüyada kot pantolon giydiğini görmek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada dar kot pantolon giymek çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına rivayet eder.

Rüyada başkasının kot pantolonunu giymek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine yorulur.

Rüyada kot pantolonu ters giymek tüm özlemini gidereceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Rüyada kot pantolon görmek herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, malının artmasını sağlayacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kot pantolon satın almak her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, alim insanlardan sayılacağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına inanılır.

Rüyada kot pantolon aramak insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı kot pantolon görmek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, umduklarını bulamayacağına, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments