Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kot pantolon yıkamak

Rüyada kot pantolon yıkamak

Rüyada kot pantolon yıkamak kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine delalettir.

Rüyada kot pantolon yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı konuların istediğiniz şekilde halledilmesinde ısrar etmeniz, olayların daha da kötüye gitmesi anlamına gelebilir.

Rüyada kot pantolon yıkamak sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına delalettir.

Rüyada dar kot pantolon giymek hidayete ermeyi de başaracağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, işinden ve parasından olacağına alamet eder.

Rüyada kot pantolon giydiğini görmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada kot pantolon kesmek büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına delalettir.

Rüyada yeni kot pantolon almak askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine yorulur.

Rüyada beyaz kot pantolon görmek fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına inanılır.

Rüyada kırmızı kot pantolon görmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına, refahının ve varlığının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kot pantolon satın almak kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments