Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada korunduğunu görmek

Rüyada korunduğunu görmek

Rüyada korunduğunu görmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, yönetici olacağına, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, işlerin bir anda azalacağına işarettir.

Rüyada korunduğunu gördüyseniz:

  • Bilin ki, kabul edilmeye zorlanmadığınız taktirde geleneksel düşünceler daha olumlu sonuçlar verebilir.

Rüyada korunmak için dua okumak yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, kendi işinin patronu olunacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine tabir olunur.

Rüyada yağmurdan korunmak geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine rivayet eder.

Rüyada bir erkek tarafından korunmak maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına delalet eder.

Rüyada biri tarafından korunmak zor zamanların ferahlığa çıkacağına, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birisi tarafından korunmak yeni bir eve ve semte taşınılacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine delalettir.

Rüyada şeytandan korunmak işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına tabir olunur.

Rüyada selden korunmak halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada korunduğunu görmek iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments